Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact
Hockeyclub Holten
Aaltinksweg 1b
7451DX Holten
0548-362624
info@hockeyclubholten.nl


Nieuws
HCH op de Uutmarkt: zaterdag 05 september

3-9-2015 | 
KOM ONS VERGEZELLEN OP DE ALTIJD GEZELLIGE UUTMARKT! Samen met verschillende andere verenigingen staat ook HCH op de Uutmarkt. Kom gezellig knots-hockeyen en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Kaarten zijn gratis op de website van het Kulturhus: http://kulturhusholten.nl/
Lees meer >>
Bitjes dragen tijden de wedstrijden: VERPLICHT!

3-9-2015 | 
Het dragen van gebitsbescherming tijdens de competitiewedstrijden is per heden verplicht! De arbitrage, spelleiding of coach wordt verzocht om kinderen die zonder bitje in het veld staan, hierop aan te spreken. Dit uiteraard op een vriendelijke manier!  Leer de kinderen dat dit wegens veiligheidsredenen verplicht is. Wanneer een speler
Lees meer >>
Hockeytenue: leverancier Telstar failliet
1-9-2015 | 
Onze leverancier van het HCH-tenue is helaas failliet. Dat brengt voor HCH - met name voor de nieuwe leden - een direct probleem met zich mee voor wat betreft het aanschaffen van het tenue. Nu is er nog enige voorraad, maar uiteraard beperkt.

Lees meer >>
Info jeugdcompetitie

14-8-2015 | 
Daar de competitie zaterdag 5 september  weer van start gaat willen wij hierbij even wat korte info verstrekken betreffende praktische zaken.

- de wedstrijden hebben een speltijd gekregen; het is de van belang dat de teams op tijd aanwezig zijn op de betreffende locatie.

Lees meer >>
Nieuwe leden: belangrijke info!

14-8-2015 | 
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij Hockeyclub Holten!
Er kan 3x vrijblijvend meegetraind worden. Sticks zijn op de club aanwezig; sportkleding en sportschoenen zijn vereist. Een bitje (gebitsbescherming) dragen raden wij ten zeerste aan. Bitjes zijn, mits op voorraad, in het clubhuis te verkrijgen en kosten €7,50.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren
Agenda
de agenda is leeg
  hele agenda
Teams
Clubcompetitie
Wedstrijden quicklinks