Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact
Hockeyclub Holten
Aaltinksweg 1b
7451DX Holten
0548-362624
info@hockeyclubholten.nl


Nieuws
Halloweenfeest jeugdleden

7-10-2015 | 
Halloweenfeest voor jeugdleden,
Zie voor de uitnodiging de bijlage .
Graag aanmelden voor 22 oktober a.s. bij een van de organisatoren. Graag bij aanmelding e en envelop met het geld voor het jeugdlid geven met de naam van uw kind erop. Voor de kinderen tot 10 jaar is bege leiding van 1 van de ouders
Lees meer >>


Bijlage: Halloween 2015 hch.pdf
Geen training in herfstvakantie: 19 oktober t/m 23 oktober
5-10-2015 | 
Tijdens de herfstvakantie wordt er niet getraind! 19 oktober t/m 23 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie in deze regio.  
Lees meer >>
Bitjes dragen tijden de wedstrijden: VERPLICHT!

3-9-2015 | 
Het dragen van gebitsbescherming tijdens de competitiewedstrijden is per heden verplicht! De arbitrage, spelleiding of coach wordt verzocht om kinderen die zonder bitje in het veld staan, hierop aan te spreken. Dit uiteraard op een vriendelijke manier!  Leer de kinderen dat dit wegens veiligheidsredenen verplicht is. Wanneer een speler
Lees meer >>
Hockeytenue: leverancier Telstar failliet
1-9-2015 | 
Onze leverancier van het HCH-tenue is helaas failliet. Dat brengt voor HCH - met name voor de nieuwe leden - een direct probleem met zich mee voor wat betreft het aanschaffen van het tenue. Nu is er nog enige voorraad, maar uiteraard beperkt.

Lees meer >>
Info jeugdcompetitie

14-8-2015 | 
Daar de competitie zaterdag 5 september  weer van start gaat willen wij hierbij even wat korte info verstrekken betreffende praktische zaken.

- de wedstrijden hebben een speltijd gekregen; het is de van belang dat de teams op tijd aanwezig zijn op de betreffende locatie.

Lees meer >>
Nieuwe leden: belangrijke info!

14-8-2015 | 
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij Hockeyclub Holten!
Er kan 3x vrijblijvend meegetraind worden. Sticks zijn op de club aanwezig; sportkleding en sportschoenen zijn vereist. Een bitje (gebitsbescherming) dragen raden wij ten zeerste aan. Bitjes zijn, mits op voorraad, in het clubhuis te verkrijgen en kosten €7,50.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren
Agenda
de agenda is leeg
  hele agenda
Teams
Clubcompetitie
1. Meisjes A
2. Dames 1
3. Meisjes B1
4. Jongens C
5. Heren Veteranen
hele clubcompetitie..
Wedstrijden quicklinks